A1.1. Ghid indicatori de realizare lege compost
A2.2. Ghid privind reducerea risipei pentru agenti economici
A2.2. Ghid privind risipa alimentara pentru populatie
Principalele rezultate așteptate ale proiectului sunt:
- 6 parteneriate între ONG-uri/parteneri sociali și autorități locale realizate și funcționale la 6 luni după finalizarea proiectului;
- 1 ghid privind indicatorii de realizare a legii compostului și reducerii risipei alimentare;
- 2 ghiduri privind reducerea risipei alimentare și legea (1 ghid privind risipa alimentară și implementarea măsurilor legislative privind compostul pentru operatorii economici și 1 ghid privind risipa alimentară și implementarea măsurilor legislative pentru populația comunității);
- 1 masă rotundă pe tema legii compostului cu invitați de la nivel local și central pe tema risipei alimentare și a Legii compostului și 1 expoziție tehnologică;
- 12 sesiuni de informare la nivelul populației comunității locale ai fiecărui partener de dezvoltare locală;
- 14 participanți certificați din cadrul ONG-urilor și partenerilor sociali în protecția mediului (angajați/voluntari/membrii);
- 84 participanți certificați în specialist protecția mediului din partea partenerilor de dezvoltare locală (aleși locali, personal din autoritățile și instituțiile publice și cetățeni);
- 1 platformă (website) educaționala pe tema reducerii risipei alimentare